Tandlakarvillan

JULKLAPPSTIPS TILL HONOM

 

1 HÄR 2 HÄR 3 HÄR 4 HÄR 5 HÄR 6 HÄR 7 HÄR 8 HÄR

(Adlink)

ÅH, Visst kan det kännas som en utmaning att köpa något till sin man/bror/pappa. Någon som egentligen har allt, och ens fantasi tryter. Här är några handplockade julklappstips från moi till er, som jag tror går hem hos de allra flesta.

 

Jag kan verkligen tipsa om parfymen från Victor & Rolf, ingen nyhet men härligt kryddig och maskulin, nu senast klickade jag hem den här skäggoljan till mannen, med en svag doft av citrus, väldigt bra, vad jag förstår och hur snygg förpackning?

Jag har en favoritparfym på min man, som jag nog aldrig kommer dela med mig av, ha ha, fullkomligen besatt av den, och det blir liksom helt fel om någon annan skulle bära den, vet att min bror och han har haft snarlika parfymer och det krockar ju helt i mitt huvud, det var även en gång för många år sen när min älskade (lite smått disträa) svägerska köpte min klassiska signaturdoft, det blev kaos i hjärnkontoret och jag fick sluta med den direkt. Varför är dofter så otroligt personliga kan man undra? Jag använder t ex Clean, som många andra, men en klassisk doft jag vill att man ska förknippa med mig, den håller jag för mig själv. Hur funkar ni där, är ni också besatta av vissa dofter? Jag älskar kraftiga och kryddiga dofter, inte för söta, inte för sportiga.

 

Hoppas ni hittar lite inspiration, ni som har julshoppingen kvar.

Kram M

 

Inlägget innehåller reklamlänkar för Newport, Thomas Sabo & Lyko

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.