BUSY BUILDING MY FEMPIRE – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

BUSY BUILDING MY FEMPIRE

Älsklingar, jag vet inte hur det hann bli tisdag – men vips var vi här, det blev December helt plötsligt, snön har regnat bort och jag kunde äntligen plantera mina nya enar och granar. Trodde i min naiva lilla hjärna att jag kunde lyfta upp en fastfrusen plantering i -10 och bara kvista om i krukorna men seddu det gick såklart inte.

Någon förvånad, förutom jag?

Nu har det varit plusgrader några dagar så jag roddade om idag, jag älskar att ha det fint även utomhus men det är så förbenat dödstrist att hålla på med jord och sånt (Ha ha hoppas inte Lena läser det här… Min floristvän som är så magiskt duktig och jobbar med det här) så jag brukar bara tjoffa ner plastkrukorna i lerkrukorna, och ibland öser jag över lite jord så alla tror att “Jojomän har har hon varit duktig”, men i själva verket så har jag fubbat, simple as that!

Men nu, nu har även jag grävt runt i jorden, och hela trappen är jordig av kvarlevorna som jag försökte sopa undan, nåväl det som göms i snö.. 😉 Och det snöar säkert till helgen får vi hoppas!

Men såhär mysigt har jag förstår ni – jag känner en enorm press just nu att leverera det jag ligger efter med, men jag njuter verkligen av att kunna göra det på hemmaplan ett tag till. Som de flesta vet så har man ju ungefär en två timmars lucka per dag då foton ska tas annars är det kört, november och december, alla bloggares mardrömsmånader, vem vill leverera gula bilder? INTE jag! Använder heller aldrig blixt. Tackar gudarna för vårt ljusinsläpp här hemma, då det även de mörkaste månaderna, kan släppa in lite lite ljus emellanåt.

Och förresten, Efter fyra månaders nagelmisär har jag äntligen fixat mina naglar som ni kan se – förra helgen, happy as a hippo kan jag säga! Lite fräschör såhär på vinterhalvåret det skadar ingen 😉

Min nya coola mugg är från BVN Design – Älsk. Jag kan räkna upp en handfull av mina vänner som skulle ÄLSKA något liknande i julklapp. Tips till er som inte vet vad ni ska köpa, ni kan kika in på min Instagram där jag länkat till dem.

Lite senare kan ni kika in så ska jag lägga upp bilder från sovrummet,

Ha en fin dag så länge!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.