Tandlakarvillan

I VÄNTAN PÅ LUGNET

Inlägget innehåller reklamlänkar


Snäckans klänning från Lindex – ni hittar den HÄR (Adlink)

Goddagens mina vänner,

Jag flänger hit och dit, och mitt hem är ett enda kaos för tillfället, eller är det min hjärna? Tänk att det är torsdag, REDAN, oh my det är sinnessjukt! Kom på I D A G att det ju är advent på söndag, att en liten nisse ska hinna flytta in till på lördag och massa som ska förberedas. Jag köpte blommor tidigare i veckan som bara står överallt och inte fått varken placering eller kruka, det lät kanske som ett lyxproblem, men ni vet när man känner att tiden bara RINNER ifrån en, blommorna hinner dö ut innan dem får en vettig plats, ha ha!

Jag hade ju planerat in lite måsten just den här veckan och allt inföll ju i följd, så blir det när man ligger efter med allt, tyvärr faller det ständigt på min lott att serva och lämna in bilen, besikta, ni vet sånt tråkigt som bara MÅSTE göras och tar TID.

Oh well, November har varit extremt intensiv, jag hoppas att nästa vecka kommer att bli lugnare och att jag kan känna att jag kommer ikapp med både liv och jobb. Nu är min bil färdig, så det blir en promenad i snön innan dagishämtning.

Hoppas ni mår bra, snöar det hos er också?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.