Tandlakarvillan

VINTERFIXAT SOVRUM

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar för Newport Home

Godkväll mina fina,

Jag har gjort lite vintermysigt i vårt sovrum idag med lite nytt från Newport Home, jag gillar att ändra om med enkla medel, exakt så vill jag att mitt hem ska fungera, att ändra känslan med hjälp av plädar, påslakan och detaljer.

Nu har jag tagit fram en av våra härliga pälsplädar som jag ska svepa om mig under kallare kvällar, och gjort lite fint inför helgen – jag vill ju verkligen ha känslan av hotellrum, så förutom att stryka nya påslakan med härligt linnevatten, har jag lagt fram nya krispiga handdukar till imorgon.

Tavlan som jag köpte för några veckor sen står där, och ska sättas upp på väggen – men jag väntar fortfarande på leveransen av den andra, som kommer v 50.

Här hittar ni min inredning

Bäddset / Pälspläd /Ljusstake / Vas / Tavla / Handdukar

Allt har superfina erbjudanden nu – spana in den ljuvliga pälspläden för halva priset! Det är nästintill slagsmål om dem här hemma, ha ha, vi har två stycken! En i färgen varg, och en i färgen mink.

Just nu har Newport Home 20-70% på allt i webshoppen mellan fre-måndag, så passa på att fynda lite härliga nyheter till hemmet, eller fina julklappar! HÄR kommer du till kampanjen.

Imorgon hoppas jag att vi ska sätta upp den andra lampan i sovrummet, så det känns mer komplett. Ha en supermysig fredagkväll, vi ska kila över till brorsan och äta pizza.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.