VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT


Inlägget är i samarbete med Nancy & Samuelson


Godmorgon mina vänner,

Idag är dagen (äntligen) som jag ska jobba hemifrån, första dagen på väääldigt länge. Då myser jag bäst runt i detta supermysiga set från Mosh Mosh – randigt i brun och svart sammet, kan nog inte tänka mig ett finare set nu under vintern, till det har jag en kofta i offwhite från Samsoe Samsoe – allt från Nancy & Samuelson.

Jag är ett stort fan av fina hemmaplagg, tycker däremot att det är svårt att kombinera något snyggt och bekvämt, utan att det blir för mycket joggingkläder – men det här är perfekt, man kan till och med bära upp det som en mer festlig look om man vill det, en pälsjacka och lite mer smink och man är redo för en drink på stan.

Lagom till denna Black Fridag erbjuder Nancy & Samuelson mina fina följare/läsare 20% på min utvalda outfit, så passa på att shoppa vinterns mysigaste plagg redan idag, finns som alltid i begränsad upplaga, och när det är slut – Ja, då är det slut, jag har strl S på alla plagg.

Hoppas ni har en underbar fredag, själv ska jag dricka upp mitt kaffe, och fota till olika projekt.

Kram M

Bilderna är tagna av min duktiga praktikant Emilia, tack vännen.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.