Tandlakarvillan

TIDIGA JULKLAPPAR I ÅR

Inlägget innehåller reklam och reklamlänkar för Partykungen.se

Hej mina vänner,

Har ni haft en fin dag? Jag har avslutat mitt jobb för i år på Erikslund Shopping Center, om två veckor ska jag in och svida om ett par outfits till lite mer nyårsfest bara, sen tar jag vid stafettpinnen där någon vecka efter nyår. Jag arbetar intensivt i perioder, och under just julen är det svårt att fokusera på så mycket annat än just det, så nu känns det ganska skönt att släppa det faktiskt, även om det har varit så himla roligt under tiden, men nu har jag jobbat med julen sen i september, så nu är det nog dags att planera min egen 😉

På tal om jul – så har jag klickat hem de första julklapparna, vår familj älskar vi sällskapsspel, det är väldigt bra julklappar tycker jag, så jag har passat på att klicka hem lite tidiga klappar till Smilla bland annat, jag handlar nästan alltid alla julklappar på nätet sen många år tillbaka.

Disney prinsessor – ja det här spelet går hem hos min tjej, det vet jag! Kommer få sitta med henne, och hennes bästisar och läsa, och spela. Ska bli så kul att prova på! Finns HÄR.

Något av era barn som älskar Labyrint på Barnkanalen? Smilla kollar jämt, så när jag såg det här spelet tycker jag det var PERRRFEKT. Ni hittar det HÄR.

Klickade hem lite mer också, bland annat den HÄR som jag vet att hon kommer älska, och behöver, hennes är alldeles för liten. Lite roligt att den går att använda året om också!, och nu är det ännu bättre pris också! J

ust nu är det massvis med bra erbjudande i och med Black Week, ni kommer till erbjudandet HÄR, Partykungen har ju verkligen HUR mycket som helst!

Jag kommer visa lite mer julklappstips på stories imorgon, så kolla min instagram, och kom tillbaka hit så ska ni få ett superbra erbjudande imorgon!

Ha en mysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.