Tandlakarvillan

TIPS PÅ HUDVÅRD – DET HÄR FUNKAR FÖR MIG

Inlägget innehåller reklamlänkar för Swiss Clinic


Godkväll mina fina,

Jag får ofta frågan vad jag använder för hudvårdsprodukter, så jag tänkte tipsa er lite om några som gett min hud den där extra boosten, och det extra glowet.

Jag använder väl utvalda produkter, och testar gärna nytt. Jag har jobbat aktivt med produkter sen tonåren, och med mitt intresse för smink och hårvård har jag lärt mig mycket både om min hud, och vad som brukar funka för mig. Min hud är yttorr, och lite känslig, det blossar upp vid stress och PMS och främst på hakpartiet. Jag får problem vid väderomslag/årstidsförändringar, då blir den lätt stram.

För att hålla mig vardagsfräsch, använder jag brun-utan-sol i perioder, året om. Främst i ansiktet vintertid, och äntligen har jag hittat min favoritprodukt alla kategorier.

Den HÄR från Swiss Clinic håller verkligen vad den lovar, det är faktiskt det bästa buset jag prövat någonsin. Du sveper en pad i ansiktet, jag gör det här på kvällen, på morgonen har jag en jämn fin bränna, utan ränder. Jag håller mig till varannan eller var tredje dag, eftersom den är så bra blir det för mörkt om jag tar varje kväll.

Det bästa med den här är att den inte kladdar, och du får inga ränder i ansiktet eller på händerna som är ganska lätt om man har en i krämform.

Det andra tipset för att få det perfekta glowet i ansiktet.

Jag har visat den tidigare, men jag gör det igen. Microneedling med Hyaluronsyra. Du rollar den över ansiktet i olika riktningar 2-4 minuter, det känns inte särskilt mycket, sen smörjer du in serumet efteråt, ett tips är att klappa in serumet i huden istället för att smörja, proffstips 😉

Upprepa ungefär 5 dagar i rad. och låt sen huden vila lika länge, från trött hud till fantastisk lyster.

HÄR hittar du min favorit som heter Skin Revival.

För att huden ska må bra alla årstider, behöver den även boostas med olika masker. Lermask, sheetmask, fuktmask – you name it. Jag älskar ansiktsmasker, och särskilt sheetmasks. Och såhär kan det se ut i skrivande stund när bloggerskan lever som hon lär, he he. Ni får ursäkta den mörka bilden, undertecknad är uppkrupen i soffan, i morgonrock med kvällens mask i ansiktet, mörkret utanför har fallit, och Smillis har lagt sig för kvällen, så jag passar på att ta lite egentid med ompyssling.

Om ni är nyfikna på den här masken hittar ni den HÄR – Jag har väl känt mig snyggare, påminner mest om Hannibal Lektor men vad gör man inte för fräschören 😉

Masken
är en lermask som ska rengöra porer och plumpa huden, du har den på 20-30 minuter, och efteråt känns huden lika len som en barnrumpa.

Just nu har Swiss Clinic 50% på deras drymasks, du kommer till erbjudandet HÄR

Förutom dessa tips som du fått ovanför (testa vejta, huden behöver ompyssling, mycket fukt!) så tänk även på att använda ansiktscreme med SPF året om, nattcreme och ögoncreme. Om din hud behöver lite mer boost, om den är torr eller stramas, behöver du ett serum som ger mer fukt än vad dina crèmer klarar av, du kan applicera flera serum i ansiktet, våga blanda märken och hitta dina favoriter.

Rengöringen är A och O. Sov aldrig med sminket på, var noga med att rengöra huden innan läggdags och använd ansiktsvatten som du klappar in i huden, tro mig, den lilla förändringen gör underverk.

Jag lovar att återkomma med fler av mina produkter som jag använder, tills dess så testa dem här, jag lovar att ni märker skillnad.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. tandlakarvillan

    Men tack 😘 Jag använder volymfransar, älskar det! Åh ja, det är så härligt med hudvård tycker jag, är en riktig junkie Och har testat det mesta. Börja med dag, natt och ögoncreme, sen lägger du till serum och någon mask så ska du se på underverk 😘

  2. Lovisa

    Snygg du är! Och vilka fransar!
    Hmm, kanske dags att börja ta hand om huden. Nu när man har passerat 30 för ett bra tag sen 🙈 Hej från en latmask som använder typ tvål, vatten och dagcreme ibland 😂