VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I samarbete med Nancy & Samuelson

Det är fredag mina fina, och äntligen veckans fredagsoutfit! Jag älskar den här lilla inslaget, hoppas ni också gör det, det livar ju verkligen upp fredagar med en rykande färsk outfit.

Den här fredagen har jag haft Halloween i åtanke, och vad passar bättre då än The Little Black Dress – en klassiker som alltid funkar. Den jag har valt kommer från Dagmar, och sitter så bra! Ärmar med volym, markerad midja och i ett material som faller lite tyngre – riktigt snygg och funkar både till vardag och fest.
Till den har jag valt de coolaste skorna just nu – i snakeskin från Samsoe Samsoe, det blir inte mer A/W 18 än dem, så är det bara!

Dagen till ära hade jag även en liten regiassistent som plötsligt dök in i bilden och ville ha en puss, hihi, och det är inte uppgjort innan utan helt spontant, sött ändå eller hur! Det är ju oftast såhär det ser ut när jag ska fota, men sällan får jag med det i bild.. Working mama

Väskan i färgen Nude kommer också från Dagmar – snyggt att bryta av det svarta och perfekt storlek för fest.

Men har ni sett ett par snyggare boots?

Mellan fre-sön erbjuder Nancy & Samuelson er 20% på min utvalda outfit – så himla bra! Fira in helgens löning och preppa inför halloween med en outfit som håller år efter år.

Ingen kod behövs!

Ha nu en strålande fredag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.