Tandlakarvillan

HOTELLLKÄNSLA MED NYA SÄNGKLÄDER

Inlägget innehåller reklam för Newporthome

Goddagens mina fina,

Jag vil tipsa er om att bästa Newport Home har jubileumshelg med 20-70% på hela sortimentet ONLINE . Hur bra? Mitt nya bäddset är därifrån – det tillför verkligen den här lyxiga hotellkänslan jag vill ha i sovrummet, och de var verkligen supersköna att sova i. Krispigt och härligt – och jag älskar doft av nytvättat.

Ni hittar de HÄR -under 600 kr för 4-delar. Själv funderar jag på att klicka hem de HÄR till barnen, vore inte det fint och mysigt till jul? Mina barn är riktiga julälskare, som de flesta barn och jag älskar att pynta inne hos dem.

Här är några fler favoriter från Newport från mitt sovrum.

Karaff / Glas / Fat

Tidningsstället är också från Newport, och det fyndade jag faktiskt i outlet butiken i Västerås, bara älskar den butiken och självklart högg jag den direkt efter att ha spanat på det i den vanliga butiken väöäldigt länge. Ibland ska man ha tur.

Nu ska jag surfa in och se om jag också kan göra lite fynd, Newport är en favoritbutik och en av de jag alltid handlar ifrån, det finns så mycket fint! Just nu kikar jag lite extra på inredningsdetaljer som tavlor, ljusstakar och kuddar. Efter mycket renovering och nya möbelköp är det kul att man äntligen kan komma till piffet!

Ha en supermysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.