Tandlakarvillan

VECKANS LISTA

Bild lånad från pinterest – mina ”villhöver” just nu.


Goddagens mina vänner,

Hur mår ni den här soliga måndagen? Min hosta retar mig fortfarande, så det blir inga promenader för min del, längtar verkligen efter en ordentlig runda nu!

Den här veckan är fullspäckad så långt ögat kan nå – jag målar vardagsrummet efter att alla golv har blivit färdiga nu. Fyra samarbeten ska fixas den här veckan, jag börjar plocka till julskyltningen på Erikslund och idag ska jag fara iväg snabbt och göra ärenden och fixa några inköp. Imorgon träffar jag en tjej som eventuellt gör sin praktik hos mig, på torsdag kan det bli en Sthlm tripp med Helena för en härlig pressvisning, och om jag hinner har Happy Homes ett kundevent på kvällen.

Nu ska jag iväg och hämta ut paket och skicka paket, jag skulle behöva ett eget ombud känns det som, ha ha!

Hörrni ha en strålande vecka, jag ska bryta ner min lista och pricka av, så jag hinner med allting!

Kram fina ni

/M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.