SÖNDAG FRÅN MOBILEN – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

SÖNDAG FRÅN MOBILEN

En snabbvisit på Åsby idag för att köpa present – åker tillbaka under veckan, så galet mycket fint! Julen börjar byggas upp – dör så fint!

Godkväll mina fina,

Nu har jag lagt min tös och bänkat mig på övervåningen med katten, skickade ut mannen i regnet på en löprunda, det kan han verkligen behöva, inte regnet men att ta sig iväg, efter två veckor med retlig hosta längtar jag efter mina promenader.

Den här helgen har som ni vet handlat mest om renovering – pappa har slipat ner och fixat golv, både igår och hela dagen idag, fina fina pappa!
Vi har firat svärfar som blev 70 år, med mannens alla bröder – så skönt att bara umgås, första gången på någon vecka som jag faktiskt slappnat av, och blev därmed dödstrött, ha ha, ni vet när man var liten och kunde somna bland vuxna som pratar? Den känslan. Hade kunnat lagt mig ner i mitten där och somnat, mys! Nu har vi bokat ett datum då vi ska bjuda ut svärmor och svärfar hela högen, kommer bli så trevligt! Det blir första gången med alla – och jag har ändå hängt med i snart 10 år.

Nu ska jag tassa ner och känna lite på golvet, kanske jag kan öppna mattan jag fick levererad under veckan – har ju inte vågat med allt slipdamm och färgburkar och Gud vet allt. Det sista jag behöver är en förstörd matta nu. Bevare mig väl! Ser så mycket framemot det här vardagsrummet nu – matrum och hall har fått nytt golv. När jag går nedför trappen vill jag gråta, så fint är det!

Längtar så efter att få visa er,
Ha en mysig kväll nu!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.