Tandlakarvillan

VAD HÅLLER VI PÅ MED?

Här kommer lite bilder direkt från mobilkameran. Den här lördag kör pappa golven i matrummet, stora entren och en liten passage mellan rummen. Jag och mamma bestämde oss förut att vårt städförråd var en hopplös yta vi kunde göra något bättre av, så den rev vi ut idag och körde iväg och slängde.

Ha ha ha.

Bra plan!

Nåväl! Det är liksom full rulle som vanligt här! Sen började jag rensa mitt stylingförråd nere i källaren eftersom jag blev själv några timmar medan mannen och Smilla åkte på hockey och sen vidare på kalas.

Ni vet, jag älskar ju att få saker gjorda, då minskar min stressnivå. Lyckades langa iväg en av våra soffor under tiden också, som jag sålt. Minst sagt en effektiv lördag, men nu börjar energin sina, och ikväll blir det bara hemmamys för hela slanten.

Men visst blir golvet fint? Det är vårt originalgolv från 1924 i matrummet – i entren är det ett nyare furugolv som är lagt ovanpå det gamla.

Vad gör ni idag?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.