INSPIRATION MOTIVATION – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

INSPIRATION MOTIVATION

Hej gullisar,

Vilken måndag va! Vädret är pure magic, jag bestämde mig för att vädra mig igår, ta en promenad och låta luften blåsa igenom mina hörselgångar som omväxlingsskull, efter en vecka som vabbslav.

Den där promenaden golvade mig totalt tyvärr, även om det var en lugnare sort, var jag sänkt igår kväll och idag proppar jag alvedon och håller tummarna för att jag kan mota bort förkylningen med ingefära och förhoppningar.

Jag får nästan panik av att vara sjuk och längtar till energin sipprar i ådrorna igen, jag är skitdålig på att ta det piano, det ger inte mig lugn – projekt ger mig lugn, att pricka av saker jag vill göra ger mig lugn, att vara ute i solen, promenera, dricka kaffe, fota, blogga och vara kreativ ger mig ett lugn.

Så till dagen då – vårt internet har legat nere, min mobil har strulat, jag hade missat att vi har föräldrarmöte ikväll och mannen hinner precis byta av mig innan jag får bege mig iväg, för sen ska han hämta killarna från Hockeyn några mil härifrån.

Måndag var det, en strulig sådan men ändå, sol och varmt – i Oktober, precis som Oktober ska vara om du frågar mig. Vintern får gärna bli kort och mild och passera medan jag dagdrömmer om värmeslingor i garageuppfarten.

Påtal om projekt så är mitt projekt just NU (till mannens förtret) vardagsrummet. Det här inspirerar mig just nu (bilderna ovan) jag letar efter en gräddig kulör, vi får se om jag lyckas.

Men tills vi hörs igen, under mer okomplicerade former när wi-fi funkar och jag inte ska panera frysta torskpanetter som jag glömt ta fram i tid, för att sen pysa iväg till dagismöte – det kanske hinner bli tisdag, vi hoppas på SOL.

Hoppas din måndag varit fri – från sjukdomar, kaos och tekniska problem.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.