HUR VILL NI HA DET? – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

HUR VILL NI HA DET?

En bild från vardagsrummet i somras – just nu tömmer jag vardagsrummet för att vi ska slipa ner golvet på lördag, sen kommer det förhoppningsvis bli en hel del förändringar därinne framöver.Hej mina vänner,

Hur fort går dagarna egentligen? Jag tycker jag säger det hela tiden men ändå stannar aldrig den här karusellen upp. Imorse ringde klockan 6.30 och jag startade dagen med min morgonrunda, det börjar bli riktigt kallt ute nu, imorse var det bara 6 grader, jag var förbi HM och köpte en vadderad träningsjacka, och nu tänkte jag klicka hem varmfodrade tights, i år tänker jag göra allt i min makt för att kunna fortsätta promenera, bra skor, bra kläder. Jag känner redan nu att jag blir tröttare fort och inte har lika mycket energi, så jag behöver verkligen träning, sömn och vitaminer.

Efter min runda mötte jag sonen i hallen som vänt hem halvvägs påväg till skolan, servade honom en stund, gjorde iordning mig och Smilla, blev en timme senare till dagis och körde mot mitt möte på Erikslund, och poff sitter jag här och ska hämta på dagis om en kort stund. Önskar att dagarna kunde vara lite längre 🙂 Ikväll är det Smillas gympa, och jag hoppas att jag kan ta mig iväg på yogan.

Jag har funderat mycket kring bloggen också, och vilken typ av inlägg ni gillar, själv kan jag tycka att det är kul att se en del av andras vardagsbestyr, men jag är själv lite dålig på att fota det. Vad vill ni se mer av, eller vad föredrar ni för typ av inlägg?

Renodlade inredningsinlägg / inredningsinspiration / foton från mitt eget hem / outfits / “plock-kollage” / personliga inlägg / vardag hos oss /

Kommentera gärna nedan, ibland känner jag mig lite vilse i pannkakan på hur jag ska utforma bloggen, jag är väldigt kräsen med bilder och gillar egentligen inte att lägga upp mobilbilder, även om det är med den jag fångar stunden oftast.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.