VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

Inlägget är ett samarbete med Nancy & Samuelson

OH, happy day!

Det är äntligen fredag vänner, veckans absolut härligaste dag, och det är även löning den här veckan så det gör ju livet lite härligare, eller hur? Vad passar då bättre till löning än lite shoppingtips a la veckans fredagsoutfit?

Veckans outfit går såklart i höstens tecken, då vi är inne i Oktober om bara några dagar. Jag tror ingen har undgått höstens trendfärg nummer 1 – beige och nude, det syns både i inredning och i modevärlden, och är bara SÅ snyggt. Klassiskt och sobert – själv föredrar jag den camelfärgade tonen som på jackan, då jag är lite beige i mig själv i övrigt, så jag poppar bättre in en mörkare ton på kläder.

Många känner sig bleka i beige, särskilt på vintern, men som sagt, det gäller helt enkelt att hitta den perfekta nyansen för just dina färger (hår och hud), var inte rädda för att prova lite olika.

Idag har jag valt den här ursnygga kappan från Ralph Lauren, en riktig klassiker som håller år efter år, till den bär jag gärna en mockaväska från samma märke, med höstens måste “mönster” croko, riktigt trendigt just nu, och även snakeprint som ni säkert sett. Två mönster jag inte tycker att någon modekänslig ska missa 😉

Som vid varje fredagsoutfit är Nancy & Samuelson så generösa att dem erbjuder hela 20% på min utvalda outfit mellan fre-sön, så passa på att shoppa höstens finaste kappa och väska redan idag! Plaggen finns endast i få antal och när dem är slut, ja då är dem slut, därför brukar jag knipa mina favoriter snabbt innan dem försvinner.

Ha nu en superhärlig helg!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Josefine

    Alltså Mimmie!! Älskar outfiten! 😍🙌🏼 Du är så jäkla snygg, och ännu snyggare är Du irl ❤️ Så glad att vi äntligen fick ses igår! Kram till Dig! /J