HJÄLP MIG ATT VÄLJA – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

HJÄLP MIG ATT VÄLJA

Godmorgon älsklingar,

Det känns inte helt fel att jobba hemifrån en dag som denna – himlen är mörk, regnet öser ner och det är mer eller mindre storm utanför vårt fönster. Sally ligger bredvid mig, nyhetsmorgon går i bakgrunden och jag körde igång vår brasa redan imorse.

Vi ska fixa nya överdrag till vår soffa Söderhamn, och samma fåtölj. Jag är sugen på ett överdrag i linne men jag velar mellan färgerna, överdragen är från Bemz. Vit, beige eller grå?

Jag beställde silver grey prov som var slut. Det jag väger mellan nu är Natural eller Absolut White. Det som är bra med beige är att all smuts inte syns lika tydligt, och det ger en varm känsla, det som är bra med vitt är att det är lättmatchat med alla färger. Vad hade ni valt? Det ska bli så roligt att börja förvandlingen av vardagsrummet, vi kommer att göra en hel ommöblering härinne som jag tror kommer bli superbra. Ni ska få se mer av det sen..

Graphite / Absolute White / Natural

Tar tag i mailkorgen och funderar lite till, kommentera gärna nedan vilken färg ni tycker!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.