MÅNDAGSLISTAN – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

MÅNDAGSLISTAN

Hej vänner,

Måndagkvällen är snart här, och jag är såååå galet trött idag! Det har verkligen blåst kyliga vindar idag, och imorse när jag skulle iväg redan vid sju fick jag skrapa rutorna på bilden, fyyy! Jag har verkligen INTE saknat den tiden! Är inte alls förtjust i snö, kyla eller att ta mig iväg i ottan, varje morgon som startas i lugn och ro är en bra dag för mig 😉

Idag har jag startat mitt bortplock av skyltningen och därför var jag iväg extra tidigt!

Så vad händer den här veckan då? Vi kikar..

MÅNDAG

Som sagt, bortplock på Erikslund, hem och fixa några saker, hämta på dagis och min dagliga promenad – check! Hade planerat att handla men jag vet inte om jag orkar det faktiskt, mina ögon rinner av trötthet eftersom jag sov så dåligt inatt, note to self: sluta kolla på serier nattetid när jag ska upp innan klockan sex.

TISDAG

Fortsätter bortplock så ännu en arla morgon, julmöte med Erikslund, hem och förbereda samarbeten,

ONSDAG

Min jobba-hemma-dag. Startar dagen med powerwalk, smoothie och vitaminer! Följer upp arbetet med julen, fixa med foton till bloggen.

Smilla har gymnastik, och jag har Yoga på kvällen.

TORSDAG

Pressvisning på Designtorgets flagship på Götgatan, möta upp Josse & Towe för en härlig inspirerande morgon, följt av en myslunch och stros på Söder, håller tummarna för ett perfekt höstväder.

FREDAG

Börjar min morgon med min powerwalk följt av “knyta-ihop-säcken”-inför helgen, bloggen behöver kärlek, samarbeten ska sammanställas och möten bokas in, även veckans fredagsoutfit igen!

Vad har ni för planer den här veckan?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.