Tandlakarvillan

DAGENS OUTFIT

Top Zara / Jeans Levis Nelly HÄR / Skor liknande Nelly HÄR / Skärp Gucci HÄR reklamlänkar

Dagens supersnabba outfit, eller iallafall mina foton, innan jag gick över till min bästis för ett minifirande av hennes födelsedag, vi drack bubbel och hade en catch-up, så skönt när man inte hunnit ses under ett par veckor.

Prata om allt som hänt som sist, det är fint att dela mycket med någon som är lik sig själv, jag har faktiskt aldrig varit med om det tidigare, att ha en vän som har lite samma tankesätt och världsbild som mig. Jag älskar intellektuella människor, det är otroligt attraktivt tycker jag, och jag uppskattar verkligen att man har sina high and low’s tillsammans, men vi har dem sällan samtidigt, utan man drar olika lass vid olika tillfällen, man tillåter den andra att ta plats när den behöver, för att sen lämna över stafettpinnen när situationen kräver det, det är ingenting jag tar för givet, men det kommer så naturligt för oss. Jag är så otroligt tacksam för den fina vänskap vi har byggt upp under åren vi bott bredvid varandra, jag har utvecklats och förändrat mitt liv väldigt mycket på de här åren, att ha någon som verkligen tror på ens kapacitet, förutom ens man, har varit en bidragande orsak till att jag har vågat. Med Nathalie behöver jag aldrig känna att jag tar lite för mycket plats, skrattar lite för högt eller är lite för mycket, vi kan båda vara lite för mycket, eller precis helt lagom beroende på humör, men vi tillåter den andra att ta lite plats utan att himla med ögonen och tänka ”here we go again”. Den känslan, den har jag haft i väldigt många vänskapsrelationer, där den andra inte kan ge en lite utrymme att flamsa omkring ibland, sånt tar död på mig.

Så, en lång harang om en väldigt fin vän, tack min kära för att just Du kom in i mitt liv med ditt stora leende, varma hjärta och härliga skratt, Youre one in a million.

Smillis kommer snart hem från dagens kalas med mannen, min ”egentid” nu, då bloggar jag och kollar mail, alltid! Är väldigt dålig på det där att göra ingenting. Ikväll blir det en lugn hemmakväll med pizza och film, jag känner mig faktiskt helt slut idag och ska slänga på mig mysoutfit och sätta håret i en tofs.

Vad gör ni ikväll? Har ni någon bra film eller serie att tipsa om?

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.