NÄR MAN HAR EN LEDIG DAG – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

NÄR MAN HAR EN LEDIG DAG

Godmorgon mina vänner,

Äntligen fredag känner jag – är det inte så himla härligt? Tyvärr visar inte vädret sig från sin bästa sida, men det betyder istället att vi tänder brasan ikväll här hemma och myser framför en film. Jag har faktiskt massor att göra idag, och blir lite stressad att hinna med allt, men jag ska samla ihop mig och beta igenom min todo-list. Tyvärr är min dator så extremt seg och försvårar min situation ännu mer, jag behöver rensa, köpa en extern hårddisk och se om det blir bättre, annars är det en ny dator som behöver köpas, gahh!

I onsdags hade barnen stängningsdag på dagis/skola så jag gav Smilla fria händer (under lite uppsikt) i köket att baka. Valet föll på chokladbollar, och hon är så duktig på att mäta och hålla på, det är så härligt att se.

Mäta havgregryn. – Blir det här bra, mamma?

Rulla, lägga i strössel, lätt som en plätt! Smillas tips är att välja alla strössel du har, gärna tillsammans så det blir “regnbågigt” 😉

Färdigt för fika!

Här är Smillas recept för perfekta chokladbollar.

100 g smör

1 dl socker

1 msk vaniljsocker

3 msk kakao

3 dl havregryn

3 msk mjölk eller kaffe

Garnera med strössel, pärlsocker eller kokos

I eftermiddag blir det alltså fika,

Ha en mysig fredag,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.