PLANERING INFÖR JULEN – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

PLANERING INFÖR JULEN

Godmorgon mina vänner,

Sitter i matrummet och bloggar idag, ska starta upp fortsättningen på min planering inför Julen på Erikslund, det är ett uppföljningsmöte imorgon fm, så himla roligt och spännande att arbeta med julen – jag tror att vi kommer att toppa förra året.

Jag gillar att göra precis tvärtom, och att tänka nytt, det är roligt. När man jobbar med skyltning kan man även vara lite mer galen än annars, även om man i slutändan har en budget som styr vad som är genomförbart. Förra hösten använde vi ett paraply som symbol under höstskyltningen, i reklammaterialet och även hängandes i taket i shoppingcentret, det blev faktiskt succé och väldigt uppmärksammat av besökare, något man kan se att andra gallerior i Västerås tagit efter det här året. Så det är alltså inte jag som skyltar för någon annan än Erikslund, även om några kanske tror det 😉

Något jag också behöver göra idag är att planera in några annonser, och fota samarbeten, hämta ut paket på posten och ikväll ska jag till stallet med Smilla och hennes kompis. Jag känner mig lite seg idag, det kan ha varit yogan igår kväll som gjort det jag kände mig helt tom när jag kom hem igårkväll. Jag startade morgonen som vanligt med min runda på 6 km, ett perfekt sätt för mig att vakna till men ändå känner jag mig trött, så dags för vitaminer nu till hösten, och så har jag börjat kolla på träningskläder till vintern – har ni något märke att rekommendera?

Ha en fin dag, jag ska slänga in en tvätt och redigera bilder,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.