Tandlakarvillan

KOSTYM – HITTA STILEN

Hej mina söta bloggisar,

Jag får alltid så mycket frågor om min kostym när jag har den på mig, jag hade den igår på mitt möte och blev bombad på stories när jag la upp en snabb bild på den. Det här är verkligen min power-suit, älskar att ha den, och bär den när jag är på bra humör och har en snyggadag (haha) det låter ju kanske konstigt, men vissa outfits som sticker ut, behövs bäras de dagar då man känner att man kan slänga ut hakan en halvmeter, orädd för vad andra ska tycka och känna.

Medan dagar när man vill krypa in i sitt eget skinn och försvinna, klär man sig inte på samma sätt. Jag kan aldrig bestämma outfit kvällen innan, eftersom jag aldrig vet vilket humör jag vaknar på. Är ni likadana eller hur funkar ni?

Nu är min kostym från förra året, och mitt spetslinne verkar vara slut, men nedan har jag satt ihop en liknande outfit om du vill copy-pasta min outfit på dig själv. Jag har gärna fler kostymer, och därför har jag satsat på en budgetkostym. min är från HM.

KAVAJ /BYXA / LINNE allt från Gina Tricot / SNEAKERS från Nelly

Likväl som jag kan ha spetslinne, använder jag även en vanlig oversized tshirt eller en stickad tröja under kavajen, ibland med pumps, ibland med sneakers, det beror också helt på humör. Den här hösten använder jag gärna mina chunky sneakers från K Cobler.

.Vad tycker ni – Gubbkostym, hiss eller diss? Tryck gärna GILLA om du vill se fler inlägg med outfits, och shoppingtips.

Ha en härlig kväll,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

#nouwoutfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.