VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

Inlägget är i samarbete med Nancy & Samuelson

Hurra veckans fredagsoutfit är äntligen tillbaka! Efter ett sommaruppehåll kör jag igång inlägget “Veckans fredagsoutfit”, där jag presenterar en handplockad outfit från butiken Nancy & Samuelson, ligger i Erikslund Shopping Center, Västerås, varannan fredag.

I samband med Veckans fredagsoutfit erbjuder även Nancy & Samuelson hela 20% på min valda outfit under hela helgen – ingen kod behövs!

Den här veckan valde jag en perfekt vardagsoutfit där fokuset är på KAPPAN – höstens it-plagg, rutig kappa i sann gubb-anda, lätt oversized och en helt perfekt konstrast till ett par skinnbyxor. Jag bryter gärna av med en färgglad väska – den här i Mocka från Jofama är pricken över i:et.

Skinnbyxa Second Female / Tunnstickad tröja Samsoe Samsoe / Kappa Samsoe Samsoe

Det här är en outfit som alltid funkar – heeela hösten, även med ett par boots till när vädret slår om och blir kallare. Den här kappan är nästa inköp till min garderob, så galet snygg och cool – tänk även till en tunn klänning!

Mellan fre-sön har ni alltså 20% på den här fina outfiten, happy shopping mina vänner, och ha en underbar fredag.

Kram M

#nouwoutfit

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.