KÖKET ÄR FÄRDIGT OCH INTERVJU – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

KÖKET ÄR FÄRDIGT OCH INTERVJU

Godkväll söta ni,

Vabbdag nummer 2 med en tös som egentligen bara inte vill gå till dagis, he he, så hon fick vara hemma med mamma en dag till, men imorgon får hon gå för jag har massor med jobb att ta igen, även om det alltid är så mysigt att ha henne hemma med mig, men ja, jag får ju inte så mycket gjort om man säger så. Vi har passat på att rensa hennes rum och alla skrymslen med skräp som samlas på, så himla skönt, hennes rum har bara stått där orört nästan sen vi började med köket, min energi räcker inte till på alla områden, men nu får jag lite nytändning att kanske fixa lite nytt därinne, ett sängbord behöver handlas, och en matta bland annat.

Jag hann även med att fota köket till Happy Homes tidning som kommer ut till deras kunder, där kommer det finnas bilder på vårt kök och en intervju med mig – så roligt. Jag får ju otroligt mycket frågor om just vårt kök, och speciellt vilken väggfärg vi har – en fråga jag svarar på varje dag, säkert tio ggr per dag, he he.

.

I veckan har vi äntligen fått upp den andra lampan i köket också, hurrey! Tage plafond från Sleepo.se (för den som undrar) har legat i kartong i flera månader för att vårt hål i takrosetten vart för litet, så jag har letat efter en större borr någonstans och det blev ju ett projekt att få till – men nu är den äntligen på plats och blev sådär bra som jag hade hoppats!

Hur mår ni? Det vore verkligen SÅ kul om ni som läser ville lämna en liten kommentar, kanske skriva vilka ni är och hur ni hittat hit. Har ni följt min blogg längre eller är ni nykomlingar? Kanske har du en egen blogg?

Ha en mysig kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Erika

  Hej! Hittade hit via din insta, som jag hittade via en sfs. Kan det ha varit “villabjörkhaga” som tipsade kanske? 🤔 Minns inte riktigt, men via en sfs iaf! Anyhow, Erika heter jag, 29 åring från Åhus, som är mammaledig och längtar efter ett nytt projekt här hemma! (Men säg inget till min man 🙈) Gillar din stil, både inredning och fashion! Har inte hängt hos dig så länge, men kommer hänga kvar länge! 😊

 2. tandlakarvillan

  Hej Anna, Åh vad roligt att någon tipsade om mig, det gör mig ju så glad <3 Tack för omtanken, och visst är det så man vill bara ta hand om, och ha dem hemma när dem är krassliga, eller ledsna. Idag mår hon bättre och är på dagis, så får vi göra något mysigt efter dagis istället. Ha en fin dag, Kram

 3. Ekenäsliv

  Hej,
  Jag tror jag hittade hit via en bloggvän som tipsade om dig blogg. Är inte säker, men tror det var så.
  Och jag gillar dina vackra bilder, sammt att du vågar vara lite personlig när du skriver.
  Hoppas lillstumpan mår bättre imorgon <3 Oftast är det ju säkrast att alltid ta en dag till för säkerhets skull när de är mindre, så slipper man att de blir sjuka om nan dag igen. Så har jag alltid gjort med min duva med. Nu är hon 13 så vabba får man inte göra längre. Men tro mig, när de är sjuka spelar det ingen roll hur gamla de blir… då vill mammhjärtat ändå finnas där och pyssla om <3
  Kram Anna