Tandlakarvillan

PARKEN ZOO TRIPP

Härlig söndagkväll, och inte vilken söndag som helst utan VAL söndag. ni har väl gått och röstat mina fina läsare? Jag förtidsröstade redan i torsdags, och nu sitter jag och mannen framför valvakan som resten av Sverige skulle jag tro.

Helgen har verkligen gått i ett svep, igår firade jag min mormor för att sen åka vidare på kräftskiva hos vänner, en trevlig kväll med god mat, tyvärr fick vi avvika lite tidigare eftersom vi skulle upp på morgonen för att åka till Parken Zoo med min familj. En härlig dag på zoo med djurpark och tivoli, 20 grader varmt och superhärligt – det hade varit ännu bättre om vår lilla tös inte hade blivit mer trött, gnällig och hängig för varje timme som gick. Tyckte sååå synd om henne, hennes humör går ju milt sagt upp och ner för tillfället, men hon var verkligen så trött och ville inte göra någonting än att sitta i kärran efter ett tag.

Två aptrötta föräldrar, och en ännu tröttare tös som börjar ge upp och vill åka hem

Bästa mammi och pappi, så roligt att dem vill göra så mycket med oss och barnen.

Smilla somnade i bilen påväg hem, och hade fått feber. Resten av kvällen har vi varit nerbäddade i säng och soffa, kollat på paddan och tagit det lugnt, nu sover hon och vi har lagt oss framför valvakan i sängen istället, jag ska försöka hålla mig vaken med efter den här helgen kan jag nog däcka mitt i alltihop.

Hoppas ni haft en fin helg,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.