Tandlakarvillan

SÖNDAGSLUNKEN

Vid köksbordet med ett rykande färskt nummer av Elle Decoration.

Goddagens bloggisar,

Hur mår ni denna soliga söndag? Äntligen är solen tillbaka – och september är här, en av mina favoritmånader på året. Ångesten efter att sommaren är slut, brukar vara bortblåst, alla har trampat igång skola, jobb och förskola och man är tillbaka i rutinerna igen. Har man tur, visar sig vädret från sin allra bästa sida, och roliga aktiviteter planeras in i kalendern.

Våra helger brukar antingen vara planerade, där vi far lite hit och dit, eller så är det ”hemma-helg”, vilket brukar betyda lite trädgård och husfix, ungarna har kompisar över, något projekt är igång och inte helt oväntat brukar mina föräldrar dyka in. ibland min bror med familj, eller några vänner som kommer och går. Jag älskar att ha huset fullt, och när det händer någonting runt mig, då trivs jag som bäst, blir det för tyst och alla är iväg på eget håll blir jag alldeles lamslagen, ha ha!

Så idag åt vi frukost, jag gjorde iordning ett skåp som jag sålt, och mina föräldrar var över och hälsa på, pappa la in en golvmatta i lekstugan medan Smilla lekte kurragömma i trädgården med mormor, medan killarna förberedde sig för Melvins hockeyträning. Nu har Smilla sin bästis över, dem har lekt här hemma hela helgen. Hela huset är nästan upp och nervänt efter alla pågående projekt här så jag måste ta tag i städningen nu., pust..

Bästisarna <3

Hoppas ni får en mysig söndag, jag ska även skriva matlista. Har ni någon paradrätt ni kör? Jag försöker välja mer vegetariskt nu, men just idag tryter fantasin uppe i hjärnkontoret.

Kram /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Erika Klint

    Paradrätten här hemma är Jamie Olivers ”Hit ’n’ run traybaked chicken”, till den slänger jag ihop ett vitlöks brybröd med lite flingsalt på toppen. Så gott och så enkelt!