Tandlakarvillan

TO VERMONT

Ny sweat från Gina Tricot – ni hittar den här (klick)

Jag tog en M så den skulle vara lite större, har egentligen S – älskar den, budgetfynd! Nu saknar min garderob ett par Levis jeans, tipsa gärna om modell. Har hittills inte hittat ett par 501 skinny som passar min kropp, så stor skillnad i strl på de olika slitningarna.

Och jag klippte av mig håret häromveckan förresten, så sköööönt.

Lädertights från Cubus, ni hittar dem här. (klick) Budgetfynd det med!

Imorgon väntar Stockholm, jag har avslutat min skyltning idag och det känns så amazing, ser så framemot att pusta ut några dagar och släppa stressen. Jag ska möta upp två influnce-kollegor och sen ska vi på ett trevligt lunchevent, ska bli så mysigt att träffa alla, I cant wait.

Tar med mig kameran,

Sov sött nu mina hjärtan, jag ska lägga mig och fortsätta kolla på Big little lies som jag plöjer nu, men det blir nog en tidig kväll, var hos min franstjej idag och jag kan säga att jag sov mig igenom hela tiden.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.