Tandlakarvillan

EN ENHÖRNING I MIN SÄNG

En liten söt enhörning i ett petroldrömmigt sovrum.

Häromdagen skulle jag fota lite i sovrummet, men Smilla hade andra planer – he he. Det var bara att ta tillfället i akt när hon spexade loss. Det finns nog ingen, INGEN, som kan avlossa så många olika miner på en millisekund.

En ananastofs i nytvättat hår, en enhörningsdräkt och ett tandlöst leende – det kan vara det sötaste jag upplevt.

Hur mår ni, fina läsare? Jag har missunnat er ett tag, det hinns inte riktigt med under mina skyltningsperioder även om jag har intention att blogga, jag har haft huvudvärk varje dag – hösten kom liksom med stormsteg helt plötsligt och den varma kvava luften byttes ut till kalla vindar och jobbig blåst.

Imorgon färdigställer jag det sista på skyltningen och en del av min ångest kommer att släppa, så himla skönt! Även fast det är bland det roligaste jag vet, är det väldigt mycket som måste klaffa vid exakta tidpunkter för att det inte ska fallera, men den här veckan har gått väldigt bra ändå, så jag är nöjd och som vanligt superglad över att vara tillbaka på Erikslund.

På fredag ska jag till Stockholm på event och möta upp några instagramkollegor, ska bli SÅ kul!

Sänggavel Ellos / Kuddar / Zebrabänk / Överkast alla är ClassicCollection och ni hittar dem bla hos Confident Living.

Ha en riktigt härlig lillördag,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.