Tandlakarvillan

FREDAGSBUBBLET OCH NY TAVLA

Hej mina fina läsare,

Fredagsbubblet står framme i köket och väntar till kvällen, funderar på vad vi ska äta till kvällen som passar till.. Dessa eviga beslut om mat 😉

Nu mullrar åskan in över min lilla by, så jag ska stänga av och dra ut sladdarna, blixten slog ner tätt intill oss för ett par veckor sen och jag bokstavligen skrek rakt ut, har blivit så otroligt skrämd av sånt oväder, det jag inte ens la märke till när jag var barn, tyckte det bara var mysigt. Nu får jag lite panik!

När Smilla var ett år, gick min kille på en kort promenad när hon skulle sova med vagnen, helt plötsligt drog ett oväder upp och jag såg hur blixten korsade hustaket och slog ner en bit ifrån, jag sprang ut och letade och när han kom hemspringade med vagnen hade den farit precis ovanför hans huvud, det var så galet obehagligt! Aldrig mer utomhus i oväder, tänk på det.

Men nog om det – en ny fin tavla i senapsgult har flyttat in i köket, den är från Kunskapstavlan och det är min instagramvän Maria Trädgårdsgatan6 som har färgsatt den, så snygg eller hur!

Ha nu en härlig fredag.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Ekenäsliv

  Ja hu för blixtoväder!
  Ursnygg tavla och jag tänkte genast att den skulle passa perfekt i vårt kök!
  Hur kan man få tag på den?
  Tror med jag ska ta ett glas bubbel, lät gott ?
  Ha en fin helg!
  Kram Anna