Tandlakarvillan

DET VIKTIGA FÖR ETT BARN

I vårt kök ikväll – medan mamman lagar mat spelar lillan på sin I-pad och håller mig sällskap. Jag har dragit ner tiden till en timme/kväll med skärmar, jag tycker Smilla känns för uppe i varv på kvällen annars, det är liksom alldeles för mycket som ska berättas och ventileras som har legat och pyrt inne i hennes lilla hjärnkontor, och om hon sitter vid en skärm får det där aldrig komma ut, de där viktiga i ett litet barns huvud som vem som sa vad på förskolan, vad dem ätit och vilken färg som är finast, ni vet, livet som händer framför deras små ögon.

Sånt jag gärna vill ta del av. Hur gör ni med skärmarna hemma?

Ikväll plockade vi fram målarfärger i matrummet och kladdade lite, satt på trappen en stund och hoppade studsmatta, det räcker faktiskt, lite närvaro, det behöver inte vara svårare än så.

Ett litet kvällstips till er som vill komma igång med bra rutiner och träning efter semestern, Ellos har 20% på träningskläder nu, ni hittar de HÄR.

Jag behöver verkligen lite nytt på den fronten, speciellt en jacka nu när det är lite kallare.

Hoppas ni har haft en skön lillördag, jag belönade mig med ett glas bubbel. Jag har det lite körigt med skyltningen den här och nästa vecka, och lite saker känns fortfarande inte som att de fallit på plats, det stressar alltid upp mig! Men nu är det nog dags att krypa ner i sängen, knäppa på ett avsnitt Outlander och krama mannen, då brukar allt kännas lite bättre.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.