Tandlakarvillan

LETS KICK IT

Godmorgon mina fina,

Jag är tillbaka – breakade bloggen en stund och det var välbehövligt, även om jag har saknat er. Jag känner ibland ett behov av att ta en paus och ladda på med ny energi, inspiration osv.

Hur brukar jag tanka?

Jag köper tidningar, bläddrar i inredningsböcker, powerwalkar utomhus, lyssnar på poddar, musik och tittar på serier. Ibland tittar jag på gamla serier eller filmer, något jag känner mig bekväm med, då vilar min hjärna inför nya intryck känner jag, det liksom bara lunkar på och jag zoomar ut och vilar.

Idag är första jobb och dagisdagen för mig och Smilla, även fast jag har tagit möten och jobbar litegrann har hon varit hemma sen innan midsommar, och jag har så svårt att släppa taget känner jag! Fy.. jag är inte alls sugen på att vara ifrån henne, i början av sommaren kändes det lite påfrestande eftersom hon var helt uppe i varv och det skulle hända något precis hela tiden, men under sommaren har hon lugnat ner sig och kommit in i semesterlunken, sovit länge, lekt med kompisar och bara varit tillfreds med livet.

Hon gör så mycket framsteg hela tiden och växer så det knakar. Hon har tappat en till tand, och nu är båda framtänderna nere borta, hon lär sig några simtag i taget, och är superteknisk med sin padda, hon är besatt av sommarlovsmorgon och har målat den finaste teckningen till dem som vi ska skicka in. Min tjej alltså, 5 1/2 år – så stor men ändå så liten.

Så, bloggen kör igång nu för fullt och jag känner mig nästan redo för hösten, nästan. Vad vill ni se här? Jag har varit ganska dålig på att fota ”i stunden” – bilder, som jag faktiskt uppskattar väldigt mycket hos bloggar jag läser själv. Jag läser aldrig rena inredningsbloggar utan gillar lifestylebloggar med extra allt i.

Vad tycker ni om att se och läsa och vilka bloggar läser ni?

Det vore väldigt intressant att veta.

Här är några som jag gillar och läser, listan kan göras lång men dessa läser jag hela tiden, dem flesta har jag följt flera år – Petra, Petra och Engla har jag följt från start faktiskt!

Petra / Mirelle / DrömhusHelena / Petra Tungården / Tilda Bjärsmyr / Engla

Ha en härlig start på veckan.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.