Tandlakarvillan

MANTIS NY KÄRLEK I SOVRUMMET OCH RABATTKOD

Godmorgon mina vänner,

Vaknar hemma idag efter några dagar i Dalarna med familjen, så himla skönt att vakna upp i vårt numera blågröna sovrum – jag är så nöjd redan nu trots att det inte är färdigt.

Vi har fått upp min drömlampa på väggen, Mantis från Confident Living, bara älskar den – den blev precis sådär bra som jag trodde och nu väntar vi på lite mer inredning till sovrummet. Svarta detaljer bryter av så fint och ger lite mer attityd – det gillar jag!

Om ni också är sugna på samma lampa, eller något annat fint kan ni använda koden ”TANDLAKARVILLAN21” och få 21% hos Confident Living under deras Confident Weekend, som gäller mellan 26/7-30/7, rabatttkoden gäller på möbler, inredning och belysning, och även på redan nedsatta varor. Hur bra?

Passa på att shoppa lite till hemmet redan idag! Jag har iallafall en lång vill-ha-lista att pricka av.

Nu ska jag sätta mig på trappen och äta frukost efter en skön sovmorgon,

Ha en härlig dag mina vänner,

Kram M

Inlägget är i samarbete med Confident Living

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Drömhus Helena

    Men wow vad fint ni får det!!! Love the colour <3 Lampan är fab och snart har vi lyse i våra båda vi med, hahahah! Kram och hoppas du har en riktig kalassommar!