VECKANS HEMNETGODIS – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS HEMNETGODIS

Godmorgon raringar,

Jag sitter hemma i köket och kikar igenom nätet för daglig inspo innan jag ska ta mig an att måla lekstugan, och fastnade på det här otroligt vackra objektet som nu är till salu. Ett mecca för den design och inredningsintresserade.

Jag måste säga att jag blev väldigt inspirerad av den här ytan i vardagsrummet – vi behöver planera om vårt vardagsrum här hemma, och jag har inte riktigt tagit mig an det nu eftersom vi renoverar sovrummet och därefter står entre/trapp/allrum på tur, men att samla inspiration kan man ju alltid göra. Vi har stort vardagsrum, och det är snyggt, och en bra ide att samla bord, fåtölj och dagbädd som här – istället för att bara använda sig av soffor.

Köket är inte heller allt för pjåkigt, jag har alltid tyckt att det tillför charm till ett hus/lgh att ha platsbyggdt kök, i äldre stil. Vi valde inte det i vårt hem, även om det kändes väldigt på tapeten för ett par år sen, men det gör sig fint i äldre lägenheter.

Notera målningarna – affischer är påväg ut, riktiga tavlor och målningen är påväg in igen, thats for sure.

Själv är jag ganska mätt på grafiska motiv som vi sett i så många år nu.

Lite uppfriskande att se, att någon vågat måla smidesdörrarna grå. Monokromt och snyggt – en inbyggd skohylla hade inte heller varit helt fel här hemma.

Om ni vill se alla bilder, hittar ni dem hos Historiska Hem som förmedlar bostaden.

Ha en skön dag, det ska vara lite svalare idag, och mannen har i princip byggt färdigt lekstugan, så vi kommer att förbereda oss på en liten semestertripp.

Vi hörs lite senare,

Tryck gärna GILLA om ni gillar mina inlägg – det betyder så mycket.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.