Tandlakarvillan

LYX PÅ STEAM – IGEN

Godmorgon mina vänner,

Sitter i mitt kök med morgonkaffet och ser tillbaka på vårt dygn på Steam Hotell. Jag brukar ju säga att min stad är den allra finaste, efter Stockholm då såklart, men det är ju verkligen så. Fullkomligen älskar Västerås och har alltid gjort, det är liksom HEMMA för mig, även om jag är uppväxt i en bruksort ett stenkast därifrån, känner jag mig mer hemma i Västerås, än vad jag någonsin gjort i byn jag är uppväxt i, eller i byn jag bor i nu.

Jag är därför så glad att man byggt det allra bästa hotellet här – jag är ett vattendjur och trivs allra bäst vid eller i vattnet, att vakna och blicka ut över mälaren är en lisa för själen, det kan jag lova.

Den här gången bokade jag med mamma, och svägerskan, för lite kvalitetstid bara vi tre, utan män och barn. Jag och Anna delade rum på 5:e våningen, vi fick ett stort grönt rum, inrett ungefär som alla andra, gillar hur dem integrerat den gamla byggnaden så mycket i interiören, det är så himla fint.

Eftersom vi prickat in en dag med 30 graders stekhetta spenderade vi eftermiddag och kväll i deras spaavdelning med fokus på utomhuspoolen. Hur härligt? Vi tog in lite prosecco, badade och solade – tittade ut över mälaren där LIVET hände, det åktes vattenskoter. båtar svischade in och ut vid hamnen, folk promenerade, joggade, badade, drack, åt och hängde. Och vi levde life i strålande sol, sju våningar upp med musik dunkandes i hettan. Ville aldrig, aldrig gå därifrån. Funderade på att ta över ett våningsplan och bosätta mig för gott – vad tror ni?

Vi åt en sen middag på 18:e våningen, jag bokade samma restaurang som vi käkade på när jag fyllde år – Locavore. Asiatisk tapas, sååå gott! Har ni testat? Jag provar nya rätter varje gång, gillar ju variation och att testa nytt!

Morgon efter åt vi frukost på deras stora uteplats mot vattnet, en tjej håller yogakurser här varje morgon, joggare sprang förbi, det var redan 28 grader ute vid 10 på morgonen oc
h musiken pulserade i hettan. Utomlandsvibbar, semesterkänslor och en frukost to die for.

Det här är fasen livet, hörrni.

Om två veckor är jag där igen.

Jag gillar lugnet hemma hos oss också, att komma hem till huset, men när jag är inne i stan igen, omringas av människor som gör sitt, livet känns så enkelt, fritt, härligt, och jag längtar hem litegrann till stan.

Allt har sin tid, inte sant!

Nu ska jag kramas lite med mannen och planera dagen,

men gör mig en tjänst om ni inte varit där, boka Steam och njut litegrann.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.