Tandlakarvillan

SLEEPING BEAUTY

Godmorgon fina läsare,

Vilket avbrott det blev – jösses! Det känns som att jag har levt i ett delirium i flera dagar, tiden bara rinner iväg. Jag checkade in för ett dygn på Steam Hotell – mer bilder därifrån kommer, man får skynda långsamt på semestern, man och barn är hemma.

Nu är mannen iväg en sväng under förmiddagen på egen hand, och jag ska förbereda badkläder innan hettan tar kål på oss, och underhålla Smilla som håller på att gå i taket. MÅSTE bada! Igår åkte vi och badade sent på kvällen för att svalka av oss.

Vi hörs lite senare,

Ha en härlig dag!

Psssst. För den uppmärksamme har jag nya kuddar i soffan, spana in min instagram lite senare idag ska ni få se!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.