Tandlakarvillan

HET JULIREA

Top // Klänning – By Malina

Klänning // Skjorta // Byxa – By Malina

Den allra ljuvaste rean, hittar man ju på sommaren. Nu har ByMalina 40% rabatt, och jag skulle mer än gärna lägga vantarna på dessa godingar, tips!

Godmorgon mina vänner,

Här är frukosten framdukad, morgonpromenaden avklarad, och barnen sover fortfarande. Jag ska sätta mig ute med mitt morgonkaffe, det väntas bli enormt varmt även idag, det vore så härligt att åka och bada snart, Smillas vattkoppor börjar torka ut nu som tur är, så snart snart kan även vi få tillbringa lite tid på stranden.

Hoppas ni har en skön dag i solen,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.