Tandlakarvillan

NYTT FRÅN SOVRUMMET

Godkväll hemifrån oss,

Jag sitter halvt utslagen i soffan med ett glas rose,och toast skagen i magen. Mannen kollar fotboll, jag sneglar lite jag med men funderar mest kring inredning och sånt.

Natten var hemsk, igen. Vi har inte sovit ordentligt på säkert en vecka. Inatt hade Smilla ont i tån, och ganska långt in på natten såg vi att hon fått en liten koppa precis där lilltån möter foten, så det sved och gjorde ont, och det var full dramatik mellan halv 2 och halv 6 ungefär, åh hon var på min blacklist det kan jag lova, när sömnen är obefintligt och tålamodet seglat iväg alltså.. Tillslut orkar man ju inte. Jag ställde in min morgonpromenad och sov till halv 10 ungefär, helt slut idag.

Nu har vi iallafall fått upp garderobsdörrarna igen – och det blev sååå bra! Jag målade i samma färg som väggarna, och idag har jag köpt mässingshandtag till. Vi håller fortfarande på att lösa lite elfrågor här hemma och jag vet inte riktigt hur vi ska göra, puuhh.. Jag får återkomma med det, men därför flyttar vi inte in än, just för att elen inte är färdig än – jag vet att ni är fler som undrat. Gamla hus är som spindelnät när det kommer till elen, herregud vilken ångest det ger mig.

På bilderna ser det ut som att det är samma färg i köket som i sovrummet men det är det alltså inte. Sovrummet är mörkare och mer grönt än köket. Älskar verkligen båda färgerna och kan INTE vänta på att få inreda det!

Elementskyddet är påhängt lite felaktigt, det är trasigt och ska lagas – spröjsen är borttagna och ska målas.

Kan ni hålla tummarna för att elen löser sig nu? Snälla!

Ha en fin kväll,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.