Tandlakarvillan

NY WEEKENDBAG

Godmorgon mina vänner,

Hoppas ni har sovit gott – jag kickar igång denna tisdag med träning och lite jobb, och emellanåt tar hand om liten sjukling. Nu har jag packat upp allting från Göteborg igen, vi som inte hann njuta av staden eftersom Smilla blev sjuk och vi fick vända hem.

Något som fick följa med på resan var min nya weekendbag från www.bagasi.se

Det är ett perfekt komplement till den lilla resväskan, och riktigt snyggt att ha med sig på en weekendresa. Den är i finaste skinn, jag gillar ju verkligen cognacsfärgat så det fick det bli – den blir ännu snyggare när den är välanvänd, precis som all typ av skinn.

Till väskan har jag även en matchande necessär i skinn och mocka och till det här fick jag med väskpåsar att förvara dem i, och läderfett för att hålla väskan fräsch – så himla bra! Jag gillar ju att resa stylish, vem gör inte det förresten? Och matchande set gör ju vem som helst glad.

På tal om glad, så var det en man som såg extra uppspelt ut när väskorna landande här hemma. Och dem är redan undanplockade, nerpackade och redo för nästa tripp – däremot är det inte i min garderob de packades in i..

Nix, min fina man blev så förtjust i dem att han redan lagt beslag på dem! Inte bara jag som uppskattar en weekendväska från www.bagasi.se alltså 😉 Men jag får väl hålla med om att det är en perfekt väska när man vill ta med sig träningskläderna till jobbet.

Om han får ha den för sig själv återstår att se. Hursomhelst, kika in hos dem, det finns så mycket fint, så ett litet tips såhär på morgonkvisten,

Ha en superfin dag!

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.