Tandlakarvillan

KÖKET RUNT I KVÄLLSSOL

Godkväll fina du,

Vilken värme vi har fått igen – inte riktigt som den hettan vi hade under maj, men inte långt ifrån. Jag är så tacksam för det, nu håller vi oss mest i skuggan och en del inomhus så lilla fröken inte får infekterade koppor, men jag älskar att ha dörrar på vid gavel och promenera i morgonsolen – livet. Det är nu man undrar vad fasen man håller på med mellan nov-april..

Jag är helt slut ikväll, mannen var iväg och jobbade idag och den här mamman är lite trött efter ett par veckor ensam med barnen – att stimulera en uttråkad tjej som bara vill vara frisk är kanske inte det enklaste. Men vi har spelat spel, hon har fått baka (ni får se imorgon) och målat sin docksäng – ja lite paltande får en stå ut med, Och Nattis var förbi en sväng efter jobbet på en speeddate (ha ha dvs vi avverkar veckan i ett rasande tempo för att inte bli avbrutna av ovannämnda lillfis)

När kvällsljuset sken som mest, och jag hade svabbat av sommargolvet i köket tog jag lite bilder innan jag beger mig en våning upp. Jag tog lite bilder, men inte får alla vinklar pga ljuset, det är omöjligt med våra stora fönster, det vid matbordet är 1,80 brett och de andra 1,50 ungefär (jag vet att ni är några som undrat)

Vitrinskåp Jotex / Spegel Designonline (Min är från Åsby) / Doftljus Newport

Jag får även ofta frågan om vi har det såhär undanplockat i köket och J A – im sorry men vi har det. Vi valde den största ho som fanns för att slippa disk på bänkarna (omöjligt om vi har marmor) och jag har inte bestämt om jag vill ha någon hylla vid bänken eller inte, jag gillar när det är cleant.

Sov sött mina vänner,

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.