Tandlakarvillan

NÄR MAN FYLLER ÅR

Hej mina vänner,

Här kommer en liten uppdatering från lördagens födelsedagsfest! Jag hade bokat bord på Steam Hotel, deras restaurang/bar på 18 våningen, Locavore, serverar asiatisk tapas – himmelsk! Jag lånade mamma och pappas lägenhet innan, just för att det är promenadavstånd till hotellet.

Tess hjälpte mig lite med förberedelser. Temat, som jag redan skrivit ut, var regnbåge, och alla mina tjejer blev tilldelade en färg efter deras personligheter.

Tess var röd som ni ser, (egentligen skulle hon vara ljusblå, men hon hade redan klickat hem en röd klänning, ha ha, så jag tog på mig den ljusblå färgen istället, vilket inte gör något jag älskar ju ljusblått)

Sen var dem så söta och överraskade mig med en present, som någon uppmärksam sett att jag bloggat om under våren – ett superfint armband.

Och kvällen såg ju ungefär ut såhär – jag har dem allra sjukaste, galnaste vännerna, får skrattkramp! Det var riktigt svårt att hitta en enda bild där vi ser någorlunda normala ut, och där ingen skriker, gråter eller garvar. Oh well..

Bästisgranne Nattis / Svägerskan / Johanna dvs orange / grön / rosa

Tant Gredelin eller Iris var tilldelad lila och hade gått all in med lila läppar tom, hur snygg!

Blå / Lila / Rosa / Gul / Grön / Orange / Röd

Älskar tema, ha ha, så himla roligt! Och så var det ju Pride vilket jag inte ens hade koll på.

Sen promenerade vi till Steam och hade en ljuvlig middag, för att sen ta en taxi ner till stan, och dricka drinkar på hatten.

Tack tjejer för en magisk kväll, jag var i eufori hela söndagen och svävar fortfarande på moln.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.