Tandlakarvillan

THE DRESS

Godmorgon älsklingar,

Jag hade tänkt publicera det här igår, men jag var för trött i huvudet för att kunna få ihop en text till – ha ha, istället la jag mig i soffan efter Smilla somnat och kollade på Handmaids Tale – har ni sett den? Första avsnittet gav mig rysningar, sen har jag inte kunnat sluta kolla. Vissa avsnitt gör att min mage vänder sig ut och in, den är så hemsk, och rå.

Hursomhelst – det var ju inte det jag skulle blogga om nu, men ni kanske också sett den? Vad tycker ni?

I lördags fyllde jag ju år som ni vet, och hade min årliga födelsedagsfest med mina vänner, mitt tema var FÄRG närmare bestämt regnbågens färger, och min färg var ljusblå.

Klänning Ganni / Skor Nilsson / Smycken CU Jewellery och Tory Burch

Min underbara klänning klickade jag hem från Ganni, jag har tyvärr inte hittat den någonstans nu men ni som länsar nätet kanske får tag på den. Jag hade en sån tur att få hem den fredag eftermiddag, det var kanske ingen superbillig historia men man fyller ju bara en gång per år. Skorna med rosett hittade jag under veckan på Nilsson, skönare sko får man leta efter.

När jag umgås med mina vänner är jag extremt dålig på att fota, så jag satte alla mina tjejer på att dokumentera kvällen, Johanna som var med ut och rastade mammas lilla vovve passade på att ta en outfitbild – tack söt. Skönt att vi har mina vänner som levererar material till bloggen 😉 Ha ha!

Det kommer bli mer bilder från kvällen i ett annat inlägg.

Armband Tory Burch, Doftljus Ralph Lauren, Skärp Gucci, Väska Marlene Birger, Bubbel från Gynning

På söndag eftermiddag kom min familj förbi och fikade, jag har fått så mycket fina presenter och känner mig ordentligt bortskämd, älskar det! Mamma och pappa hade köpt en ny liten väska från Marlene Birger, tjejerna kom med armband från Tony Burch och min bästisgranne gav mig ett helt ljuvlig doftljus från Ralph Lauren (Round Hill – prova det utlovar magi!) Rosor och cava i regnbågstema såklart, och brorsan kom med Gynning-bubbel och lite annat.

Tack tack tack!

Jag började fira min födelsedag ordentligt sen jag fyllde 28 eller 29, kan inte riktigt fatta att jag blivit 32 nu, men förhoppningsvis blir ju livet lite härligare för varje år som går.

Must be karma

Tack för alla gratulationer som ni skickat,

Kärlek /M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.