Tandlakarvillan

DAGS ATT INVESTERA

Jacka Adidas HÄR // Träningstop Nike HÄR // Träningstshirt Adidas HÄR

Skor HÄR // Tights Bubbleroom HÄR // Byxa Adidas HÄR

Godmorgon raringar,

Jag intar morgonkaffet, har dukat undan frukosten och pustar ut efter morgonens powerwalk. Jag investerar en timme varje dag till min promenad, varje morgon oavsett väder. Nu behöver jag verkligen börja investera i nya träningskläder för att ta min träning till en ny nivå – man känner sig så mycket mer peppad om man känner sig snygg, så är det bara.

Jag passar på när det är rea, man kan fynda så otroligt mycket snyggt för inga pengar alls. Här är några favoriter hos mig som jag ska klicka hem – när det kommer till träningskläder gillar jag att bära svart, grått, vitt och rosa i olika nyanser – jag vet, väldigt klassiskt men jag tycker det är så snyggt.

Jag har alltid älskat Adidas, så kollar jag på träning och mys är det mitt nummer ett, därefter Nike, och sen blandar jag upp med lite andra märken och testar kedjornas budgetalternativ också.

Har ni några favoriter?

Idag ska jag in till stan med Smilla igen, fixa naglarna, åh jag längtar, har varit utan nagelfix ett par månader nu och jag saknar det litegrann måste jag ändå erkänna, man känner sig så fixad när man har fina naglar. Sen ska jag handla lite inför morgondagens fest, herregud vad jag inte förberett mig på den känner jag! Tiden har gått så jäkla fort men imorgon fyller jag år, och har fest med mina tjejer på kvällen, det ska bli SÅ kul, och jag har ingenting att sätta på mig i vanlig ordning – ha ha. Temafest som alltid och värdinnan har ingen plan, strålande!

Hörrni, ha en underbar dag! Älskar att ni tittar in här hos mig, lämna gärna en kommentar innan ni går.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.