Tandlakarvillan

TEKNIKSTRUL OCH MÅLNING

Åh, jag skulle fixa ett blogginlägg till er och hade redigerat bilder nu för en stund sen fast jag är så trött så ögonen går i kors – hej och hå, mitt internet totalvägrar samarbete från datorn. Niet, nada, zoomar ut. Då orkar inte jag. Tyvärr. Bloggar från mobilen nu, med helt andra bilder, vill ju oavsett kika in och säga hej till er – även om det strulat en timme..

Teknik.

Hur mår ni? Midsommar är över och vår semester börjar, min och Smillas. Jag har ju inte en helt riktig vanlig semester där jag är okontaktbar och dricker pina colada i sex veckor, jag jobbar lite mindre bara, har Smilla hemma och hoppas att jag kan ro det mesta iland ändå.

Idag startade jag dagen med en powerwalk med svägerskan och alla barnen nedtryckta i två vagnar, sen åkte Smilla till en kompis och jag var bokstavligen inlåst i sovrummet hela eftermiddagen och målade, målade och målade lite till. Jag är så nöjd, pirrig och hetsig att få det färdigt nu, det är golvsocklar och golv kvar sen är det PIFFNING som står på schemat! Efter målningen kom Smilla hem, och jag storstädade hennes rum, medan killarna monterade upp vår nya studsmatta.

Det känns som att jag kan somna ovaggad ikväll, men först ska jag klicka hem lite olika outfits till lördagens baluns – jag fyller år! Och något avsnitt av Handmaids Tale.

Sov sött mina vänner,
kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ekenäsliv

    Så spännande med ommålningen!
    Teknikstrul… finns det något som gör en mer stressad än strulande teknik..?!? TUR för mig att min man är it-konslut ?
    Räddar mig många gånger <3
    Den serien har jag inte sett, ska kolla närmare på den, är den för män oxå?
    Sov gott!
    Kram Anna