Tandlakarvillan

SOMMARFRÄSCHT KÖK

Goddagens mina vänner,

Är ni trötta idag, såhär dagen efter midsommarafton? Vi firade väldigt lugnt i år hos mina föräldrar, precis som man ska när man har barn hemma. Eftersom vi renoverar sovrummet så råder det total kaos på hela övervåningen och vi har ställt vår dubbelsäng mitt i allrummet med ett virrvarr av madrasser, halva garderoben och vår gästsäng står i Melvins lilla rum tillsammans med vår sänggavel som ska kastas, så igår när vi kom hem, slängde ungarna ut madrasser mellan tvn, soffan och vår säng och myste ner sig bland fluffiga täcken och madrasser.

Och där sov vi någonstans i röran, hela familjen, och Sally såklart, hon låg på någons huvud, och det lutar åt att det blir samma kaosartade samsovning ikväll igen, men lite mysigt att kampa i röran på övervåningen, får jag ändå säga.

Nu har Smilla sin bästis över, vi har spelat spel och nu leker dem på övervåningen, då passar jag på att städa undan i köket, dammsuga och fixa iordning, under renovering blir det ju lätt rörigt precis överallt (och mina kids är experter på att ”släppa saker där dem står”, någon som känner igen det? Vi bor ganska stort och det betyder att dem strör ut sina kläder, och prylar precis ööööverallt, gahh! Det kan verkligen reta gallfeber på mig, Smilla byter om ungefär tio ggr per dag också..

Jag är tokkär i min nya lampa på vitrinskåpet. Jag vet att ni är så många som frågat om just vitrinskåpet, och ni hittar det HÄR . Jag är så himla nöjd med det, och väldigt glad att jag tog vit insida då dammet inte syns lika bra, och det lyser verkligen upp mina prylar därinne – stort gilla och supertips till er som är sugna på ett likadant, det kommer från Jotex.

Nu låter det som att två små tjejer är sugna på att gå till lekparken här bredvid oss, got to go.

Ha en ljuvlig kväll, ska ni kika på fotbollen?

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänk

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sockerkriget

    Skönt att höra att fler kämpar med kvm och ett konstant plockande!! Jag kallar det ”drop and go”? barnen släpper där de står och kommer på nya tankar typ! Kläder, leksaksbilar, duplobitar, pilbågar – ÖVERALLT här hemma! Stånk och pust! ☺️