Tandlakarvillan

PASTELLDRÖM

Godkväll mina fina,

Jag har haft målarrace ikväll igen och kikar in såhär sent tyvärr, ska lägga mig och kolla på en serie. The Handmaids tale, tänkte testa den, någon av er som har sett den än?

Det blir väldigt sena kvällar nu, men imorgon är det Smillas sista dag på dagis för sommaren sen väntar ett långt sommarlov, ja det blir nästa sju veckor för min lilla tös, och det ska bli så härligt att ha henne hemma.

Jag var bara tvungen att knäppa av några bilder i farten i eftermiddags när vi hämtat ut lite tylldrömmar på posten såhär inför midsommar, åh, hon såg ut som en liten Alice i Underlandet i det pastelliga tonerna – ni ska få se mer av dem här en annan dag, så himla fina!

Åh, som jag älskar dig mitt hjärta. (Ser ni posen? Dör så söt. Höftvickning och fotarbete, hon har en sån attityd nu så det är sinnessjukt. Ropar ”maaamma” men en speciell ton på rösten, lite på kommando sådär, med ett knyck i rösten – förmanande.

Sen himlar hon med ögonen åt mig, hela hela tiden, och bara ”ööööh, men mamma”.

Var du 5 sa du?

Sov sött mina vänner,

Imorgon blir det mer sovrum,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.