VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I samarbete med Nancy&Samuelson

Happy friday mina älskade vänner,

Det är dags för veckans fredagsoutfit i samarbete med min favoritbutik Nancy & Samuelson, det betyder även att det blir sommarens sista fredagsoutfit – vi kommer att ta en paus, och det här inslaget är tillbaka till hösten igen.

Det kommer att kännas lite tomt för mig, men jag får utforska min egen garderob sålänge, som faktiskt är påfylld av en hel del godbitar, inte minst från Nancys där jag shoppat lite favoriter.

Som finalnummer har jag valt en riktig sommardröm, för vad är mer svensk sommar än en ljusblå fotsidaklänning i härligt, fladdrigt material? Det skulle vara jordgubbar isåfall, och små grodorna möjligtvis. Jag bara älskar hur den sveper runt kroppen, en omlottskärning gör det mesta jobbet åt en, och trollar fram kurvor även om du själv inte har några – och v-ringningen är också väldigt smickrande på den här typen av klänningar, den här pralinen kommer från ByTimo som har så mycket fint att välja på. Till den här bär jag en ny svart väska från Ralph Lauren, likt den jag hade förra veckan, men en större modell, så klassisk och funkar i alla lägen.

För att fira att det är fredag. skolavslutning, sommar och allt det där härliga – erbjuder Nancy & Samuelson er 20% på min utvalda outfit mellan fre-sön, så passa på att shoppa sommarens finaste outfit redan idag.

Vi är tillbaka i höst – glöm inte att trycka på GILLA om du gillar det här inslaget i min blogg, det är jag själv som plockar och stylar alla fredagsoutfits själv – och även jag själv som tagit fram det här fina erbjudandet som är exklusivt för mina läsare/följare.

Hoppas ni har gillat det,

Kram M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.