VECKANS FREDAGSOUTFIT – Tandlakarvillan
tandlakarvillan

Tandlakarvillan

VECKANS FREDAGSOUTFIT

I samarbete med Nancy & Samuelson

Happy friday mina vänner,

Det är fredag, det är kungadop, det är studenten och det är veckans fredagsoutfit – alla goda ting är… fyra, iallafall den här fredagen!

Den här fredagen har jag valt ut det allra somrigaste, ljuvaste till er att sätta tänderna i, klänningarna från ByTimo är som karameller allihop – och den här blå drömmen skulle jag mer än gärna bära på midsommarafton med en krans i håret. Eller varför inte som på bild, med sandaletter från Whyred och en lyxig väska i orange från Ralph Lauren – en nyhet för Nancy Samuelson som precis tagit in det här märket – och oh my, jag älskar väskorna, vill ha allihop! Men hjärtat klappar lite extra för orange. Jag tycker den här brända orange tonen känns väldigt lyxig, och helrätt både till sommaren och till hösten, perfekt att lyfta en vardagsoutfit med en väska som säger POW, eller som på bild, att mixa in en massa färg, reglerna för vad som matchar och inte är utsuddade och föråldrade, så missmatcha på! Jag tycker det är riktigt bra priser på väskorna, för att vara märkesväskor, och något säger mig att de kommer sälja som smör.

Mellan fre-sön erbjuder Nancy&Samuelson mina fina läsare 20% på hela outfiten – så passa på att haffa sommarens härligaste outfit innan den tar slut, dem tar bara in få exemplar av varje storlek så det gäller att vara i god tid (Tro mig, jag vet, har lärt mig den hårda vägen.. Ha ha)

(Jag har strl S på klänningen, och strl 38 på skorna, och jag skulle säga att dem är normala i strl båda två)

Önskar er en superfin fredag,

Har ni något studentfirande dagen till ära?

Kram M

ANNONS

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
tandlakarvillan

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.