Tandlakarvillan

I MITT VITRINSKÅP

Hej mina vänner,

Veckan är igång för fullt, och jag startade min morgon med att försova mig, ha ha, så typiskt! Smilla skulle på utflykt med dagis och som tur var försov jag bara min träningstid, så jag fick ta igen den sen.

Sonen blev hemma med feber, och jag ska skriva en todo-lista med saker att beta av. Är det bara jag som känner mig seg, trött och orkeslös av värmen? Jag klagar absolut inte, men prestationsmässigt vill man bara lägga sig i solen och inte göra ett smack. Inspirationen står liksom på NOLL. Jag skulle verkligen behöva ta tag i saker här hemma också, tex tömma kartonger med glas i källaren som står kvar efter köksrenoveringen, så tråkigt.

Vad tycker ni om vitrinskåpet som jag fick ihop tillslut? Jag är så nöjd att jag valde det med vit insida, det lyser upp lite mer mot vår blå vägg, och det blir inte alls lika dammigt som ett med svart insida. Äntligen kan jag ställa upp våra drinkglas, vinglas och annat som bara legat i kartonger sen förra våren. Lite nyheter har flyttat in under tiden också, jag älskar glas och porslin – så mycket härligare att göra en fin dukning.

Om ni vill göra en copy-paste på mitt skåp är här några av mina finheter som jag har.

1 Vas 2 Fat Från Rum 21 // 3 Vinglas Från Designonline // 4 Ljusstake från Rum 21 // 5 Drinkglas från Designonline

Ha nu en fin dag, jag ska ta tag i min lista här hemma och beta av olika jobb som ligger på hög.

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.