Tandlakarvillan

NY VECKA – OCH VECKANS LISTA

Bild från pinterest

Hej mina vänner – det är måndag, och det är dags för veckans lista.

Den här veckan har jag lite planering hemifrån att göra – både för samarbeten på instagram som ska skrivas och fotas, bloggen ska förberedas med bilder och spåna inlägg. Jag har tre lunchdejter jag behöver hinna med, och planering för höstens skyltning för Erikslund.

Sen tänkte jag att jag skulle skriva en önskelista till min födelsedag och hoppas att mannen skämmer bort mig – det är ju snart JUNI och det betyder min månad, så nu funderar jag på vad jag och mina tjejer ska hitta på när jag fyller, vi gör något varje år sen ett par år tillbaka och det är något jag verkligen ser framemot nu.

Vi har tidigare haft italiensk afton hemma hos mig, förra året hade vi tropiskt tema, under våren hade vi sex and the city-tema, dem överraskade mig när jag fyllde 30, och sen hade jag min 30-års fest.

Nu blir jag alltså 32 år den 30 juni, kan inte fatta det faktiskt. Mentalt stannade jag på 27 – det var året jag blev mamma och därefter är allt när det kommer till mig själv, lite suddigt – ha ha. Men någonting jag lärt mig själv, är att faktiskt prioritera mig själv, och att göra saker med mina vänner, och att ha någonting planerat alltid är en bra ide. Förresten, det här är någonting som bästis-Tess har lärt mig, det skulle jag aldrig kommit på själv, hon är en rutinerad 3-barns mamma, och min planerare. Hursomhaver, älskar jag att ha något typ av tema – speciellt med mina tjejkompisar, alla får rikspanik över sina outfits och det är riktigt kul att se när alla har något dem tänkt igenom, och alla får en anledning till att shoppa något nytt till sig själva.

Vad ska jag ha för tema i år? Det kan jag såklart inte spoila, men jag ska komma på något bra.

Vad tycker ni förresten om att jag har ändrat texten från att vara centrerad till att vara vänsterställd? Upplever ni att det är enklare att läsa? Har ni några åsikter om textformat, storlek etc? Vissa kan tycka att det blir irriterande att läsa när texten är i mitten av sidan, vad känner ni? Jag tänkte att vi testar såhär så ser vi hur det känns. Jag har Times New Roman som text för att den är väldigt enkel att läsa, utan krusiduller. Snällt för ögat.

Ha nu en fin vecka mina vänner,

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.