Tandlakarvillan

SÅHÄR BLEV JAG FIRAD

Hej mina vänner,
Såhär mysigt startade jag min morgon. En frukostbricka, en liten hårboll och två älskade kids tillsammans med mannen som uppvaktade mig.
Min fina man som går upp och fixar croissants till mig för att han vet hur mycket jag älskar det. Han gillar inte frukost i sängen och det är typ det bästa jag vet – så morsdag och min födelsedag är liksom heligt inpräntat att det blir the mama-way.

Jag fick ett egetknåpat kort och ett fint halsband från Syster P – man kan tro att han har läst mitt blogginlägg från igår, men jag tror inte det. Han är mycket väl medveten om hur jag vill ha det efter snart ett årtionde tillsammans <3

Jag har fått bestämma vad vi skulle göra idag, så vi startade dagen med sovmorgon, följt av en powerwalk och sen badet tillsammans med barnen. Nu är vi påväg hem och sen ska vi iväg till varsin mamma med varsitt barn.

Hoppas att ni har haft en härlig dag,

Lite senare tänkte jag tipsa er om en garderobsräddare som bara måste finnas hos mig! Kika in lite senare.

Kram M

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.