Tandlakarvillan

DIY LAMPA UNDER 100 KR

Godkväll mina fina,

Har ni haft en fin dag? Jag har varit hemma och jobbat idag, och passade på – mellan foto – att slänga ihop en taklampa som fattats i vårt vardagsrum, typ alltid. Av någon anledning har vi nästan aldrig haft någon härinne, några stycken har varit in och vänt, kan man säga.

Så här kommer ett super do it yourself – tips.

Du behöver:

1 lampsladd

1 glödlampa

Fiskelina

4 st skärmar RIGOLIT från Ikea – 19 kr/st

Häng upp en av skärmarna i lampsladden, den som hänger längst ner. Knyt fast resten ovanför i olika höjder med fiskelina – voila, en rishög i taket – bokstavligen. Rislampe-hög för att vara exakt. Enklare än såhär blir det inte, och för mig var det gratis då jag redan hade allt jag behövde hemma, perrrfekt.

För den som har koll, så har Bridget flyttat tillbaka till samma plats som tidigare – de andra tavlorna har varit som en nagel i ögat på mig, jag är fortfarande fundersam över hur jag ska ha det härinne, och eftersom jag fortfarande inreder köket får det här vänta.

Men en lampa har ju ingen dött av, som man säger.

Inte av en ny kudde heller – den här är en ny liten sötnos som heter Knot.

Så tills jag har bestämt mig för vilken lampa jag ska ha härinne – så får rishögen funka. Jag har några olika alternativ, vi kan väl ha en röstning! Vilken tycker ni?

Den här från &tradition är en favorit, har suktat efter den ett tag, och även den här. Jag kan inte bestämma mig vilken av dem som är finast. Den HÄR är också en favorit och påminner om den vi har i köket (alla från Designonline), eller den HÄR drömmiga från Rum 21.

Vilken tycker ni?

Kram M

Inlägget innehåller reklamlänkar

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.